Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین رئیس کارگروه مدیریت حوادث و بلایای طبیعی استان قزوین گفت: قزوین جزو ۳ استان نخست کشور در زمینه تکرار رخداد حوادث و بلایای طبیعی است و از ابتدای امسال تاکنون ۲۵۰ حادثه طبیعی در قزوین رخ داده است.

علی فرخزاد در مراسم مانور زلزله که در روستای قدیم‌آباد شهرستان قزوین برگزار شد اظهار کرد: استان قزوین جزو ۱۰ استان حادثه‌خیز کشور است که بلایای طبیعی مانند سیل، زمین‌لرزه و فرونشست اکثر مناطق آن به ویژه نواحی روستایی را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همچنین قزوین جزو استان‌های نخست کشور در زمینه تکرار رخ دادن حوادث و بلایای طبیعی است و از ابتدای امسال تاکنون ۲۵۰ حادثه طبیعی در قزوین رخ داده است که این آمار در سامانه مدیریت بحران وزارت کشور موسوم به سامانه سما به ثبت رسیده است.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری قزوین، فرخزاد ادامه داد: از ۲۶ نوع حادثه و بلای طبیعی که در کشور ما تعریف شده، ۲۰ نوع آن در استان قزوین به‌صورت متناوب اتفاق می‌افتد که سیل، زلزله، فرونشست و سرمازدگی بیشترین آمار در این حوزه را به خود اختصاص می‌دهند.

رئیس کارگروه مدیریت حوادث و بلایای طبیعی استان قزوین اجرا و برپایی مانورهای زلزله را بهترین راه مقابله با تبعات ناشی از حوادث طبیعی دانست و گفت: امروز به منظور ارزیابی سطح آمادگی دستگاه‌های امدادرسان در مقابله با حوادث احتمالی مانوری برگزار می‌کنیم تا میزان آمادگی دستگاه‌های امدادرسان از جمله مرکز فوریت‌های پزشکی، هلال‌احمر، اورژانس و پلیس در مقابله با این قبیل حوادث را بسنجیم.

فرخزاد با بیان اینکه سناریوی برگزاری مانور زلزله قدیم‌آباد یک زلزله پنج ریشتری و ایجاد فرونشست زمین در این روستا است، افزود: سناریوی ما این است که به دلیل برداشت‌های بی‌رویه آب زیرزمینی در این روستا اتفاق افتاده و ضمن نشست کردن زیرساخت‌های عمرانی این روستا مانند جاده خودروها در چاله‌هایی ناشی از این فرونشست افتاده‌اند.

وی در پایان عنوان کرد: برگزاری چنین مانورهایی برای حفظ میزان آمادگی دستگاه‌های امدادی و خدماتی برای مدیریت حوادث طبیعی در استان صورت می‌گیرد تا اگر خدای نکرده زلزله‌ای در استان ما رخ داد آمادگی لازم و کافی وجود داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حوادث طبیعی حوادث و بلایای طبیعی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حجم آب سدهای بزرگ و مهم کشور در اثر بارش‌های اخیر با یک درصد رشد از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶اردیبهشت‌ماه نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته همراه شد.

فروردین‌ماه امسال بارش‌های خوبی در برخی مناطق کشور رخ داد که برخی مواقع موجب بروز سیل شد. تداوم این بارش‌ها در اردیبهشت‌ماه نیز سبب بهبود اندک حجم آب موجود در سدهای مهم و بزرگ کشور شد.

بر اساس آمار تازه منتشر شده دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور، موجودی آب سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت ماه نسبت به مدت مشابه در سال آبی گذشته یک درصد افزایش یافت.

بر این اساس از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب آب در سدها موجود است. سال گذشته و در همین بازه زمانی ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب آب در سدها موجود بوده است.

این سدها در ایران ۱۰۰ درصد پر شده‌اند

کاهش ۵ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

مجموع آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۶ اردیبهشت در حالی به رقم ۲۸.۶۹ میلیارد مترمکعب رسیده که این میزان در سال آبی گذشته ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بوده که ۵ درصد کاهش دارد.

بر اساس این گزارش از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۷.۹۸ میلیارد مترمکعب آب از سدها خارج شده است.

سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا آخر شهریور ۱۴۰۲) در مجموع ۱۷.۴۴ میلیارد مترمکعب آب از سدها خارج شده است.

این خروجی آب از سدها علاوه بر تأمین آب موردنیاز کشور بوده برای مدیریت بهتر سیلاب‌ها انجام شده است.

میزان پرشدگی سدها از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) که تا ۸ اردیبهشت‌ماه ۶۴ درصد بود با رشد یک‌درصدی به ۶۵ درصد رسید.

کد خبر 849453 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم سد سازی آب و هوا - ایران باران سد

دیگر خبرها

  • بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟
  • وقوع ۵ حادثه رانندگی در استان سمنان/ یک نفر جان باخت
  • هشداز نارنجی سازمان هواشناسی برای برخی از مناطق کشور
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • ۴۱۵ حادثه‌دیده در بارش‌های اخیر چهارمحال و بختیاری
  • تصادف در جاده اردبیل _ سرچم / ۲ فوتی و ۸ مصدوم
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه